Ratakortti 2021

Ratakortti

- Yksittäisille ampujille 10 €/kerta tai 50 €/kalenterivuosi.

- Kausikortti seuroille 50€/ilta tai 250€/kalenterivuosi. Kausikortin lunastaneen seuran jäsenten ei tarvitse maksaa erikseen ratakorttia. Seuran jäsenten on pystyttävä todistamaan kuuluminen ks. seuraan.

- Palovaaran Erämiesten jäsenten ja ampumajäsenten ei tarvitse lunastaa     ratakorttia.

- Ratakortti on henkilökohtainen.

- Kortti on voimassa ilmoitetun ammuntapäivän tai ostovuoden loppuun    saakka.

- Ratakortti tuloja käytetään radan lupa- ja ylläpitokulujen maksamiseen.

- Ratakorttia ei tarvita rhy:n järjestämän ampumakokeen päivänä jos on      esim. kohdistamassa asetta koetta varten.

- -Haulikkoradat avoinna ulkopuolisille ja kausikorttilaisille vain valvottuina iltoina. Ei omina aikoina.

-Hirvi, Luodikko ja Pistooliratoja voi vuokrata muille illoille, varauksia tehtäessä oltava yhteydessä ratavastaavaan.

Ostopaikat ja maksutiedot

Ratakortit maksetaan pankkiin seuran tilille. Maksa ratamaksusi ennen ampumasuoritusta. Ratavalvojille on pyydettäessä pystyttävä esittämään kuitti maksusta.

Ratakortin maksutiedot

Palovaaran Erämiehet ry:n tilille: FI38 5103 1940 0037 11

(Ilmoita maksaessasi viesti-kenttään nimesi, ratakortti ja ammuntapäivä/vuosi.)

Savikiekkojen hinnat:

Kausikorttilaiset                          15 snt / kappale

Yksittäiset kerrat                         5 eur / kierros.

Lisätietoa ampumaratavastaavalta numerosta 050-4960105

ps. hinnat tarkistetaan vuosittain.