Ratakortti 2022

Ratakortti

- Yksittäisille ampujille 10 €/kerta tai 50 €/kalenterivuosi.

- Seuroille 50€/ilta tai 250€/kausikortti. Kausikortin lunastaneen seuran jäsenten ei tarvitse maksaa erikseen ratakorttia. Seuran jäsenten on pystyttävä todistamaan kuuluminen ks. seuraan.

- Palovaaran Erämiesten jäsenten ja ampumajäsenten ei tarvitse lunastaa     ratakorttia.

- Ratakortti on henkilökohtainen.

- Kortti on voimassa ilmoitetun ammuntapäivän tai ostovuoden loppuun    saakka.

- Ratakortti tuloja käytetään radan lupa- ja ylläpitokulujen maksamiseen.

- Ratakorttia ei tarvita rhy:n järjestämän ampumakokeen päivänä jos on      esim. kohdistamassa asetta koetta varten.

- Haulikkoradat avoinna ulkopuolisille ja kausikorttilaisille vain valvottuina iltoina. Ei omina aikoina.

- Hirvi, Luodikko ja Pistooliratoja voi vuokrata muille illoille, varauksia tehtäessä oltava yhteydessä ampumajaoksen vetäjään.

Ostopaikat ja maksutiedot

Ratakortit maksetaan pankkiin seuran tilille. Maksa ratamaksusi ennen ampumasuoritusta. Ratavalvojille on pyydettäessä pystyttävä esittämään kuitti maksusta.

Ratakortin maksutiedot

Palovaaran Erämiehet ry:n tilille: FI38 5103 1940 0037 11

Viitenumero: 310 52205 (Käytä maksaessasi viitenumeroa)

Savikiekkojen hinnat:

Kausikorttilaiset                          15 snt / kappale

Yksittäiset kerrat                         5 eur / kierros.

Lisätietoa ampumajaoksen vetäjältä numerosta 040-5613553

ps. hinnat tarkistetaan vuosittain.