Metsästys

Palovaaran Erämiehillä on käytössään monipuoliset metsästysmaat, jotka ovat laajuudeltaan noin 20 000 hehtaaria. Alueilla voi harrastaa monipuolisesti niin lintujen, jänisten kuin pienpetojenkin pyyntiä.

Metsätys tapahtuu riistaa kunnioittaen ja metsästäjän on noudatettava riistanhoitokeskuksen metsästysaikoja sekä seuran omia sääntöjä.

VIERASLUVAT

Palovaaran Erämiesten jäsenillä on mahdollista metsästää maksimissaan viiden vieraan kanssa yhdellä metsästyskerralla. Saadut saaliit vähennetään seuran  jäsenen kiintiöstä.

Päiväkortti 15 euroa

LUVAT SEURAN ULKOPUOLISILLE

Seuran ulkopuolisilla henkilöillä on mahdollisuus ostaa kausikortti tai pelkkä majavalupa seuran maille. Kausikorttilaisen riistakiintiö määräytyy kesäkokouksen päätöksen mukaan.

Hinnat

Kausikortti, 180 euroa, voimassa 31.07. asti.

Majavakortti, 1 kuukausi, 20 euroa

Majavakortti, 2 päivää, 10 euroa

Huom! Lupamaksut tulee suorittaa tilille FI38 5103 1940 0037 11. Merkitse tilisiirron viitekenttään vieraan nimi sekä metsästyksen ajankohta. Maksutosite on  oltava mukana seuran  mailla metsästettäessä.