Hiiskosken maja

Hiiskosken maja on Palovaaran Erämiehet ry:n omistuksessa oleva kämppä kauniissa hiiskosken maisemissa Ilomantsin kunnassa. Rakennus on kokonaan peruskorjattu vuonna 2018 ja sieltä löytyvät kaikki tarpeelliset perusmukavuudet.

Majan varustukseen kuuluu perusmukavuuksien lisäksi videotykki kokouksia varten, peruskuntoinen ulkosauna sekä ulkohäkki koirille. Katso lisää kuvia majasta täältä.

Maja sopii isommallekin porukalle, koska makuupaikkoja on 8 hengelle (4 yksittäistä vuodetta, 1 parisänky, 2 sohvaa joista toinen on levitettävä).

Seuran oman toiminnan lisäksi vuokraamme majaa myös ulkopuolisten käyttöön. Kysy tarjous majaisännältä tai tee varaus varauskalenterista!

Majaisäntänä toimii Hannu Kortelainen: 040-7072 440.

Majan vuokraushinnasto 1.3.2020 alkaen

Jäsenet

30e/vuorokausi

50e/viikonloppu pe-su

75e/3 vrk

Vieraat

50e/vuorokausi

80e/viikonloppu pe-su

120e/3 vrk

Varaus- ja maksuohjeet

1. Kirjaudu varauskalenteriin ja tee varaus varauskalenterista haluamallesi päivälle tai ota yhteys majaisäntään varauksen tekemiseksi.
2. Onnistuneen varauksen jälkeen maksa maksu seuran tilille:

FI38 5103 1940 0037 11

(Syötä viesti-kenttään vuokraajan nimi, henkilömäärä ja vuokrauspäivät.)